Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

lil' kleine mishandeling

Lil Kleine mishandeling. Hij is lid van de.


W1v4 50stpstdm

Lil Kleine die eerder deze week nog veroordeeld werd tot 120 uur taakstraf vanwege een eerdere mishandeling werd vanavond door de politie aangehouden.

. De politie start volgens De Telegraaf maandag een onderzoek. Rapper Lil Kleine beweerde niet schuldig te zijn aan mishandeling toch vindt de rechter dat de Amsterdammer zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling. Het nieuws dat tegen Lil Kleine een taakstraf en een voorwaardelijke celstraf is geëist voor een mishandeling is ook de mannen van VI Vandaag niet ontgaan. Jorik Scholten Amsterdam 15 oktober 1994 bekend onder zijn artiestennaam Lil Kleine is een Nederlands muzikant en acteurMet Danny de Munk bereikte hij in 2012 de Top 100 met het nummer Zo verdomd alleenSamen met Ronnie Flex kwam hij met het nummer Drank Drugs in 2015 op nummer 1 in de Top 100 en verdiende hij een dubbelplatina plaat.

Het OM eist een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Jorik Scholten zoals de rapper eigenlijk heet verklaarde eerder helemaal niet schuldig te zijn. René van der Gijp vindt het allemaal. Het management van Lil Kleine en Jaimie Vaes wil nog niet reageren.


Gelekte Camerabeelden Vermeende Mishandeling Door Lil Kleine Zijn Van Eigen Huis Rtl Boulevard


Ys Ujfwprwn0cm


Y17mopd9qpt89m


N Qej0peeybkgm


Kz4uss620yqbvm

Post a Comment for "lil' kleine mishandeling"